Pisanje po naročilu

Želiš newsletter, blog ali email marketing kampanjo, ki bo dejansko imela odziv? Nekonvencionalen pristop, ki pritegne.

Kontakt

MATIC ZUPANČIČ
Telefon: 041 364 023
email: matic@bizkorner.si

Copywriting - odštekana, nekonvencionalna besedila, ki prodajajo

Poznaš svojo konkurenco?

Okej, kaj imajo vsi tvoji konkurentje na spletni strani? Bi si upal trditi, da dolgočasna, po nekih klasičnih copywriting principih sestavljena prodajna besedila.  Ali pa še to ne, ker si niso upali pomisliti na to, da bi jim nekdo drug napisal nekaj vrstic besedila, zato so besedila najverjetneje napisali sami. In upam si staviti, da pišejo o sebi, o svojih produktih, namesto, da bi pisali o svojih potencialnih strankah in o tem, kakšne probleme jim lahko rešijo.

Upaj si biti odštekan (ali pa *unplugged*, če greva na angleščino)

Poskusiva malce drugače. Prodajna besedila na tvoji strani bodo drugačna. Najprej informativna, nato bodo zanimiva in zabavna, kot tretje pa bodo povsem brez sramu pozvala bralca, naj nikar ne čaka, marveč naj že stisne tisti gumb “naroči”, naj zavrti tvoj telefon ali pa naj ti čim prej piše. Ne slepiva se: biznisa se ne greš zato, ker si dobrodelna ustanova, marveč zato, da prodajaš in ker moraš konec meseca plačati položnice, kot vsi drugi. 

Ker pa veš, da je tvoj produkt res odličen in boljši od tega, kar ima tvoja konkurenca, je tvoja dolžnost, da čim več ljudi prepričaš, da kupijo ravno od tebe. Če ne bi kupili pri tebi, bi dejansko trpeli škodo.  Vem, morda se sliši malce za lase privlečeno, ampak, daj, razmisli.  Se ne bi strinjal z mano?

Greva v akcijo!

Dajva, a zagrizeva skupaj v to jabolko? Napisala bova tvojo zgodbo, ki se ji ne bo moč upreti in je ne prebrati. Predvsem pa boš tako drugačen od konkurence, da si nihče ne bo upal kopirati besedil na tvoji strani.

Če si za, me kar takoj pokliči: +386 41 364 023.

PREDEN GREŠ, SE OBVEZNO PRIJAVI NA MOJO MAILING LISTO.

Prijavi se na mojo mailing listo, pa boš dobil v mailbox, ko kaj novega objavim. Za začetek pa boš deležen odlične serije o email marketingu. Ne bo ti žal.